Tri varijante debitne kartice N26 simbolišu najbolju debitnu karticu za putovanja. Saznajte zašto je N26 najbolji izbor za putnike koji traže praktičnost, isplativost i globalnu prihvaćenost u ovoj blog objavi 'Debitna kartica N26 - najbolja platna opcija za putovanja'.

Debitna kartica N26 – najbolja platna opcija za putovanjaDebitna kartica N26 – najbolja platna opcija za putovanja

Debitna kartica N26 - najbolja platna opcija za putovanja

Platne transakcije (i uštede) na putovanjima - Upoznajte debitnu karticu N26

Putovanje širom sveta je uzbudljiva avantura, ali snalaženje u finansijama stranih valuta i plaćanju troškova u inostranstvu može biti zastrašujući zadatak. Upoznajte debitnu karticu N26 – pravi izbor za putnike koji traže financijsku fleksibilnost, isplativost i transakcije bez skrivenih troškova. Pred vama se nalazi detaljan vodič u kojem ćete naučiti bezbroj razloga zašto se debitna kartica N26 ističe kao najbolja platna opcija za putnike.

Sadržaj

Globalna prihvaćenost i dostupnost

Jedan od ključnih faktora zbog kojih je debitna kartica N26 neophodna za putnike jeste taj što je globalno prihvaćana. Kao Mastercard ili Visa kartica, otvara vam vrata u svet mogućnosti, obezbeđujući da možete da vršite kartična plaćanja i podižete novčana sredstva u raznim zemljama lagano. Bilo da istražujete živahne ulice Bangkoka ili se opuštate na plažama ostrva Puket, debitna kartica N26 vaš je pouzdan saputnik kojem možete verovati što se finansija tiče.

Različite monetarne ikonice preko mape sveta, uz tekst koji opisuje da je N26 mobilno bankarstvo prihvaćeno u celom svetu.

Na slici: prezentacija globalne prihvaćenosti mobilne banke N26 
slika od: zvanični sajt N26

Bez troškova na međunarodne transakcije

Recite zbogom skrivenim naknadama i neočekivanim troškovima. Uz debitnu karticu N26 više nema stresa oko plaćanja na putovanjima. Tipično, mobilna banka N26 ne naplaćuje dodatno međunarodne transakcije. Ovo znači da možete uživati u lokalnoj kuhinji, kupovati suvenire i plaćati aktivnosti bezbrižno jer dodatnih troškova nema! Vaš teško zarađeni novac ostaje tamo gde i pripada – u vašem džepu.

Pogodni devizni kursevi za pametnu potrošnju (i uštedu)

Za razliku od tradicionalnih banaka koje tipično dodaju dodatne naknade na devizne kurseve za menjanje valuta, mobilna banka N26 koristi pogodne devizne kurseve (međubankarske kurseve). Ova transparentnost osigurava da dobijete najveću vrednost za vaš novac prilikom menjanja valuta. Ovo je jednostavan, ali efektna način da optimizujete svoj proračun putovanja i izbegnete nepotrebne troškove.

Lagano upravljanje finansijama preko mobilne aplikacije

U doba tehnologije izuzetno važno je imati stalni pristup i mogućnost da upravljate vašim finansijama dok ste u pokretu, pa čak i na putovanju. Uz bankovni račun N26 vi dobijate i mobilnu aplikaciju. Ova aplikacija je jednostavna da se koristi, a uz nju možete lagano i u svakom trenutku da imate kontrolu nad vašim troškovima. Pratite vaše novčane transakcije, postavite proračunske ciljeve i primajte obaveštenja o svakoj novčanoj promeni na vašem računu momentalno. Dizajn aplikacije N26 je izuzetno transparentan, tako da je vama olakšano praćenje vašeg financijskog okruženja uz samo nekoliko klikova.

Putno osiguranje za vaš duševni mir

Uz određene vrste bankovnih računa u mobilnoj banci N26 vi dobijate i dodatne pogodnost, kao što je putno osiguranje. Ova vredna opcija pruža dodatni sloj zaštite za nepredviđene okolnosti, uključujući otkazivanje putovanja, hitne medicinske slučajeve i izgubljeni prtljag. Pre nego što krenete na vaše putovanje, pregledajte posebne ponude putnog osiguranja koje možete dobiti uz vaš odabranu vrstu bankovnog računa u mobilnoj banci N26.

Podizanje novca sa bankomata u inostranstvu bez naknade

Često se dešava da na putovanju morate imati i gotovinu za određenje kupovine i plaćanja raznih usluga. Bez brige, jer mobilna banka N26 to dobro razume. Uz mnoge vrste bankovnih računa u mobilnoj banci N26 vi dobijate priliku da besplatno ili povoljno podižete novčana sredstva sa bankomata do određenog novčanog limita. Ova opcija ne samo da vam štedi novac, već takođe osigurava da imate lokalnu valutu pri ruci za mesta koja možda ne prihvataju kartično plaćanje.

Budite bezbrižni uz bezbednosne opcije

Putovanje nosi svoje neizvesnosti, ali bezbednost vašeg novca ne bi trebala biti jedna od njih. Uz N26 vi dobijate efektne bezbednosne opcije, kao što je na primer mogućnost da zaključate i otključate vašu karticu preko mobilne aplikacije. Zahvaljujući dvofaktorskoj autentifikaciji i momentalnim obaveštenjima o novčanim transakcijama vi dobijate dodatni sloj zaštite vašeg bankovnog računa. Ovako, možete se bezbrižno fokusirati na uživanje u vašim putopisnim avanturama.

Kako da otvorite vaš bankovni račun u mobilnoj banci N26?

Proces otvaranja računa u mobilnoj banci N26 tipično uključuje nekoliko koraka. Imajte na umu da proces koji je naveden ovde može biti podložan ažuriranjima ili promenama. Ovako, važno je da svakako posetite zvanični sajt mobilne banke N26 ili da direktno kontaktirate korisničku podršku mobilne banke N26 kako biste dobili najažurnije informacije.

Ispod su navedeni tipični koraci za otvaranje bankovnog računa N26:

 1. Posetite zvanični sajt N26 ili preuzmite aplikaciju N26
  Idite na zvanični sajt N26* ili preuzmite aplikaciju N26 iz App Store (za iOS) ili Google Play Store (za Android). Ako koristite aplikaciju za registraciju bankovnog računa N26, a želite podržati moj trud u održavanju ovog sajta, sve šta treba da uradite jeste da upotrebite referentni kod marinag5232.*

  *Kada koristite ovaj link ili kod, vi mi omogućavate da dobijem malu proviziju za preporuku ove mobilne banke BEZ dodatnih troškova za vas. Hvala vam što podržavate moj rad na ovom sajtu.

 2. Odaberite vrstu bankovnog računa N26
  N26
  nudi različite vrste bankovnih računa, kao što su

  N26 Standard
  N26 Smart
  N26 You
  N26 Metal

  Odaberite vrstu bankovnog računa koja najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

 3. Pokrenite aplikaciju
  Započnite postupak registracije za otvaranje bankovnog računa popunjavanjem polja za osnovne podatke kao što je vaša imejl adresa i biranje vaše bezbednosne lozinke.

 4. Navedite lične podatke
  Unesite lične podatke uključujući vaše puno ime, datum rođenja, nacionalnost i adresu.

 5. Potvrdite svoj identitet
  U skladu sa pravilnikom, tim mobilne banke N26 moraće da potvrdi vaš identitet. Ovaj proces obično uključuje da vi pošaljete sliku vašeg zvaničnog identifikacionog dokumenta (npr. pasoš ili lična karta) putem aplikacije.

 6. Prepoznavanje lica
  U nekim regijama potrebno je da dovršite postupak prepoznavanja lica pomoću kamere vašeg telefona.

 7. Potvrdite svoj identitet preko poziva sa službenikom iz mobilne banke N26
  Nakon što predate svoje identifikacione dokumente, tipično treba da se javite na glasovni ili video poziv sa službenikom iz mobilne banke N26 kako bi on ili ona mogli da potvrde ispravnost fotografije koju ste poslali i da vam postave nekoliko pitanja koja su potrebna u procesu otvaranja bankovnog računa N26.

 8. Sačekajte odobrenje
  Nakon što dovršite potrebne korake, sledi pregled vaše prijave. Proces odobrenja može trajati relativno kratko, a po završetku procesa, dobijate obaveštenje kada vaš bankovni račun N26 bude odobren.

 9. Aktivirajte svoju debitnu karticu N26
  Ako ste odabrali vrstu bankovnog računa N26 uz koji dobijate i fizičku debitnu karticu N26, ista će vam stići poštom na vašu adresu. Kada dobijete karticu, treba da je aktivirate putem aplikacije tako što jednostavno sledite data uputstva.

 10. Omogućite dodatne opcije (nije obavezno)
  U zavisnost od vrste vašeg bankovnog računa N26, možda ćete imati dodatne opcije ili pogodnosti. Možete da prilagodite opcije vašeg bankovnog računa, da omogućite dodatne opcije poput putnog osiguranja i postaviti alatke za proračun putem aplikacije N26.

Imajte na umu da specifični zahtevi i koraci mogu varirati u zavisnosti od vaše lokacije i vrste bankovnog računa N26 koji odaberete. Uvek pogledajte najnovije informacije na službenom sajtu N26 ili kontaktirajte korisničku podršku mobilne banke N26 za najtačnije i najnovije informacije.

Moje lično iskustvo sa uslugama mobilne banke N26

U junu 2020. otvorila sam bankovni račun N26 dok sam živela u Austriji. Tada je to bio moj prvi susret sa platformom za digitalno, mobilno bankarstvo.

Moram priznati da sam u početku bila malo sumnjičava, ali sam ipak odlučila da isprobam ovu platnu opciju jer mi je jedan moj prijatelj nahvalio mobilnu banku N26.

Čitav proces otvaranja bankovnog računa N26 bio je vrlo jednostavan i lagan.

Od 2020. koristim naizmenično aplikaciju N26 i debitnu karticu N26 za primanje uplata na svoj lični bankovni račun N26 i za plaćanje raznih proizvoda i usluga.

Do sada su se usluge mobilnog bankarstva N26 u mom ličnom iskustvu pokazale kao pouzdane, jednostavne za korišćenje i efektne za uštedu novca.

Marina sa sajta 'Putovanje na Tajland' u austrijskom Alpima gde je živela 2020. kada je i saznala za mobilnu banku N26 i otvorila svoj bankovni račun u mobilnoj banci N26.

Na slici:
Ja u austrijskim Alpima gde sam živela 2020. kada sam i saznala za mobilnu banku N26 i otvorila moj bankovni račun N26

Otvorite vaš bankovni račun N26

Krenite na vaše putovanje bezbrižno i uštedite novac sa vašim bankovnim računom N26. Kliknite na crveno dugme ispod kako biste otvorili vaš bankovni račun N26.

Aplikacija za mobilno bankarstvo N26 i debitne kartice N26 - saznajte sve o ovim platnim opcijama u ovoj blog objavi 'Debitna kartica N26 - najbolja platna opcija za putovanja'.

Na slici: Mobilna aplikacija i debitne kartice N26

Zaključak: Debitna kartica N26 - Jednostavna za korišćenje i efektna za uštedu novca

Da bi ste vi bezbrižno uživali na vašem putovanju, jako je važno da izaberete finansijskog saputnika na kojeg se možete osloniti. Uz debitnu karticu N26 vi dobijate platnu opciju koja

je globalno prihvaćena
omogućava beznaknadne novčane transakcije
nudi pogodne devizne kurseve
dolazi uz mobilnu aplikaciju koja je jednostavna za korišćenje

Uz sve ove pogodnosti, debitna kartica N26 je vaš idealan izbor za putne avanture. Bilo da često putujete ili krećete na neko posebno putovanje po prvi put, uz debitnu karticu N26 vi možete da se bezbrižno fokusirate na stvaranje uspomena, a ne na financijske poteškoće. Da bi vaša putovanja bila bezbrižna, a novčane transakcije sprovedene pametno, odaberite debitnu karticu N26 – vaš pouzdan finsijski savenik i saputnik.

Nadam se da vam je ovaj članak bio koristan. Hvala što ste svratili na moj vebsajt.

Ako imate dodatnih komentara ili pitanja, slobodno ih ostavite u polju za komentare ispod. Rado ću odgovoriti!

I molim vas, obavezno preuzmite POKLON – nalazi se ispod – koji sam napravila za vas s’ puno ljubavi!

Preuzmite POKLON za Vas: besplatnu e-knjigu

Otkrijte čuda Tajlanda u besplatnoj e-knjigi

10 fascinantnih mesta Tajlanda

Uronite u virtualno putovanje kroz bogatu tapiseriju ove očaravajuće zemlje, dok otkrivamo legendarne znamenitosti i skrivene dragulje. Prepuna živopisnih opisa i insajderskih uvida, ova e-knjiga vaš je ultimativni vodič za istraživanje raznolikih i zadivljujućih destinacija koje Tajland čine destinacijom koju morate posetiti. Preuzmite sada ovaj poklon za vas, e-knjigu čiji sadržaj će nadahnuti vašu sledeću avanturu u Zemlji osmeha.

Vaše tajlandsko putovanje počinje ovde!

Privlačna naslovna slika za besplatnu e-knjigu '10 fascinantnih mesta Tajlanda' koja sadrži kolaž živopisnih i zadivljujućih prizora kultnih destinacija. Vizualni tizer nudi uvid u raznolike pejzaže, kulturne znamenitosti i uzbudljive atrakcije koje pokriva ova e-knjiga, mameći čitaoce da krenu na virtualno putovanje kroz fascinantna mesta Tajlanda.

Poruka vašeg domaćina

Kreatorka platforme 'Putovanje na Tajland'. Marina sa sajta 'Putovanje na Tajland' vizionar je iza ove sveobuhvatne veb stranice koja nudi besplatne savete za besprekorno planiranje putovanja na Tajland plus bezbedno rezerviranje smeštaja, aktivnosti i posete kulturnih znamenitosti Tajlanda. 'Putovanje na Tajland' je kompas za obogaćujuće iskustvo putovanja u Zemlju osmeha i svačiji izvor za stručno vođstvo i preporuke insajdera.

Dobro došli!

Zdravo! Ja sam Marina - vaš domaćin na sajtu "Putovanje na Tajland". Hvala vam što ste posetili ovu platformu za putovanja koju sam kreirala s' puno ljubavi i u želji da pomognem svim ljubiteljima putovanja poput vas, da posete, pa čak možda poput mene, provedu zime u čarobnoj kraljevini Tajland. Dobrodošli. Uživajte u planiranju i rezervaciji vašeg putovanja. Srećan put!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Related Post

Verified by MonsterInsights