Besplatna javna teretana na otvorenom na tajlandskom ostrvu Pangan (Koh Phangan), simbolizuje blog objavu 'Besplatne javne teretane na Tajlandu'.

Besplatne javne teretane na TajlanduBesplatne javne teretane na Tajlandu

Besplatne javne teretane na Tajlandu

Na Tajlandu, ljubitelji fitnesa dobijaju priliku da vežbaju u besplatnim javnim teretanama na otvorenom

Tajland je najpoznatiji po užurbanim ulicama, živahnim pijacama, ukusnoj uličnoj hrani, tropskom voću, prekrasnim plažama i drevnim hramovima. Ali znajte da ima još lepih iznenađenja u ovoj azijskoj zemlji! Na Tajlandu, ljubitelji fitnesa imaju priliku da ostvaruju svoje ciljeve u vežbanju. U ovoj blog objavi vi ćete saznati gde se nalaze besplatne javne teretane na otvorenom koje su dostupne na Tajlandu.

Pošto su ove teretane na otvorenom smeštene u parkovima, uz reke i jezera, pa čak i na plažama, posetioci imaju priliku da vežbaju dok uživaju u pogledu na prekrasnu prirodu ili tirkizno more.

Sadržaj

1-minutni video sa motivacijom za vežbanje

Saznajte koliko je Tajland posvećen zdravom životu svojih građana

Kultura vežbanja na otvorenom na Tajlandu snažan je dokaz koliko je ova azijska zemlja posvećena promovisanju zdravlja i dobrobiti među svojim građanima i posetiocima. Besplatne teretane na otvorenom koje se nalaze na mnogim različitim mestima širom Tajlanda, dostupne su svima, bez obzira na uzrast, pol ili nivo kondicije. Bilo da ste iskusni sportista ili tek počinjete sa vežbanjem, ove teretane na otvorenom mogu vam lepo poslužiti za održavanje kondicije dok ste u poseti Tajlandu.

Teretana na otvorenom uz plažu, pored pristaništa ostrva Pangan (Koh Phangan), simbolizuje blog objavu 'Besplatne javne teretane Tajlandu'.

Na slici: Besplatna javna teretana na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan)

Koje su prednosti vežbanja na otvorenom?

Kada vežbate na otvorenom umesto u zatvorenom prostoru, uživate u svim dodatnim koristima koje ne dobijate u zatvorenom prostoru tradicionalne teretane. Neka istraživanja pokazala su da kada ljudi vežbaju na otvorenom prostoru u odnosu u zatvorenom prostoru, osim fizičkih koristi, dobijaju i druge dobrobiti: poboljšanje raspoloženja, smanjenje stresa i povećanje nivoa energije. Sve ove blagodeti prirodni su rezultat udisanja svežeg vazduha i gledanja oblika i boja prirodnih pejzaža.

Autorka blog objave 'Besplatne javne teretane na Tajlandu' vežba u teretani na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan), dodajući lični pečat podnaslovu 'Koje su prednosti vežbanja na otvorenom?'

Na slici: Ja u teretani na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan)

Gde se nalaze besplatne javne teretane na Tajlandu?

Besplatna javna teretana u Bangkoku

Ako ste u poseti Bangkoku i želite da se pridržavate vašeg režima vežbanja, bez učlanjenja u regularnu teretanu tokom vašeg putovanja na Tajland, postoji savršeno rešenje za vas! Park Lumpini nalazi se u srcu glavnog grada Tajlanda. Osim uživanja u pogledu na bujno zelenilo i mirna jezera u ovom parku, možete i vežbati u dobro opremljenoj teretani na otvorenom. Ovde ćete pronaći razne sprave za vežbanje, uključujući sprave za kardio vežbe, opremu za vežbanje snage, pa čak i prostor za vežbanje sa težinom svog tela kao što su kalistenika i joga.

Lumpini park u Bangkoku, Tajland, dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna u ovom parku.

Na slici: slika iz ptičije perspektive na Lumpini Park u Bangkoku, Tajland
slika od: Tourism Thailand

Besplatna javna teretana u Čiang Maiu (Chiang Mai)

U srcu Čiang Maia (Chiang Mai) nalazi se slikoviti park Nong Buak Haad gde možete vežbati u teretani na otvorenom, stazi za trčanje, sportskom terenu ili čak na besplatnim javnim časovima joge. Dok odmarate oči na lepo uređenom javnom parku sa bujnim zelenilom, cvećem i mirnim jezerom, možete uživati u svim blagodatima vežbanja na otvorenom.

Nong Buak Haad park u ČIang Maiu (Chiang Mai), Tajland, dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna u ovom parku.

Na slici: Nong Buak Haad Park u Čiang Maiu (Chiang Mai), Tajland
slika od: Thailand Tourism Directory

Besplatna javna teretana na ostrvu Puket (Koh Phuket)

Ako se nađete na tajlandskom ostrvu Puket (Koh Phuket) u potrazi za dobrim treningom, Puket ima iznenađenje za vas. Smeštena na plaži Patong (Pa Tong), dobro opremljena teretana na otvorenom pružiće vam priliku da oblikujete mišiće dok slušate umirujuće zvuke talasa koji udaraju o obalu. Oprema u ovoj teretani na plaži uključuje širok asortiman spravi za različite vežbe. Pripremite se da spojite sunčanje na plaži sa vežbanjem u teretani.

Plaža Patong (Pa Tong) na tajlandskom ostrvu Puket (Koh Phuket), dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna na ovoj plaži.

Na slici: Plaža Patong na ostrvu Puket (Koh Phuket), Tajland
slika od: Phuket Beaches Guide

Besplatna javna teretana u Pataji (Pattaya)

Odmah uz plažu Džom Ten (Jomtien) u gradu Pataja (Pattaya), nalazi se fitnes park. Ovde imate priliku da uživate u kompletnom vežbanju na otvorenom uz zadivljujući pogled na more. U ovom parku dobijate široku paletu opreme za vežbanje, od tradicionalnih sprava za teretanu do inovativnih sprava za vežbanje na otvorenom kao što su šipke za penjanje i grede za vežbanje ravnoteže.

Fitnes park u Pataji (Pattaya) na Tajlandu, dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna u ovom parku.

Na slici: Fitnes park u Pataji (Pattaya), Tajland
slika od: Pattaya Unlimited

Besplatna javna teretana na ostrvu Samui (Koh Samui)

Uživate u vašem odmoru na tropskom ostrvu Samui (Koh Samui), ali vam nedostaje odlazak u teretanu? Bez brige, jer ovo tropsko ostrvo ima rešenje koje tražite! Samo idite na plažu Lamai i naćićete teretanu na otvorenom u kojoj možete uživati u vežbanju među palmama i mekim peskom. U teretani na plaži Lamai možete vežbati u opuštenoj atmosferi, tako da se možete opustiti dok ostvarujete vaše ciljeve u vežbanju.

Plaža Lamai na tajlandskom ostrvu Samui (Koh Samui), dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna na ovoj plaži.

Na slici: Plaža Lamai na ostrvu Samui (Koh Samui), Tajland
slika od: Thailand Magazine

Besplatna javna teretana na ostrvu Pangan (Koh Phangan)

Odmah uz pristanište Tong Sala (Thong Sala) na tajlandskom ostrvu Panang (Koh Phangan), nalazi se lepo uređen park sa dobro opremljenom, modernom teretanom na otvorenom. U ovoj teretani na otvorenom možete uživati u vežbanju na raznim spravama dok upijate sunce i odmarate oči na tirkizno-plavoj pučini.

Teretana na otvorenom na tajlandskom ostrvu Pangan (Koh Phangan) iz 4 ugla slikana, dodatak blog objavi o besplatnoj javnoj teretani na otvorenom koja je dostupna na ovom ostrvu.

Na slici: Besplatna javna teretana na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan)

Saveti za vežbanje na otvorenom

  • Održavajte hidriranost tela

Ovaj prvi savet važi generalno i uvek: hidratacija tela od presudne je važnosti za zdravlje i vitalnost tela. Posebno je važna u tropskim klimatskim uslovima gde zbog toplog Sunca gubite vodu iz tela. Ovako, važno je da vodite računa da uvek sa sobom imate višekratnu flašicu za vodu punu čiste vode. Pijuckajte vodu tokom čitavog dana, posebno tokom vežbanja, kako biste obezbedili da vaše telo dobija svu hidrataciju koja je potrebna za pravilno funkcioniranje tela.

  • Zaštitite svoju kožu

Negujte svoju kožu, posebno kada je izlažete tropskom Suncu. Nanesite prirodni, organski proizvod za zaštitu kože od Sunca pre nego što izađete napolje da vežbate na otvorenom.

  • Odaberite prikladnu odeću za vežbanje na otvorenom

Nosite laganu odeću koja je izrađena od prirodnih materijala koji će vašoj koži omogućiti da diše takoreći, a vama da se krećete slobodno i udobno.

  • Slušajte svoje telo

Obratite pažnju na signale koje vam vaše telo daje, tako da možete da prilagodite vaše vežbanje kako biste dobili najviše koristi bez iscrpljivanja.

Autorka blog objave 'Besplatne javne teretane na Tajlandu' vežba u teretani na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan), dodajući lični pečat podnaslovu 'Saveti za vežbanje na otvorenom'.

Na slici: Ja u teretani na otvorenom na ostrvu Pangan (Koh Phangan)

Regularne teretane i fitnes centri na Tajlandu

Ako vas besplatne javne teretane na otvorenom ne zadovoljavaju, jer biste želeli da vežbate u regularnoj teretani sa svom opremom koju takva teretana nudi, Tajland ima upravo ono šta vam treba! Na Tajlandu postoji mnogo različitih teretana, fitnes centara i joga studija. Neki od njih su manje opremljeni, dok drugi imaju svu savremenu opremu i više od toga. Zamislite poluotvoren prostor za vežbanje u tropskom okruženju, sa saunom, parnim kupatilom i ledenom kupkom na raspolaganju za potpuni ugođaj.

Autorka blog objave 'Besplatne javne teretane na Tajlandu' pored ledene kupke u teretani na tajlandskom ostrvu Panganu (Koh Phangan).

Na slici: Ja pored ledene kupke u jednoj teretani na ostrvu Pangan (Koh Phangan)
(Da, ušla sam u taj led! :D )

Moje lično iskustvo sa teretanama na Tajlandu

Mogu da podelim najdivnije iskustvo redovnog korišćenja besplatnih javnih teretana na otvorenom u Čiang Maiu (Chiang Mai), Bangkoku i na ostrvu Panganu (Koh Phanganu). Ja volim da vežbam redovno. Ovo je još jedan razlog zašto osećam da mi Tajland pruža savršene uslove za moj odabrani stil života.

Marina sa sajta 'Putovanje na Tajland' radi špagu u teretani na tajlandskom ostrvu Pangan.

Na slici:
Ja u jednoj teretani na ostrvu Pangan (Koh Phangan), mart 2024.

Zaključak: Postoje dobri razlozi zbog kojih ljubitelji fitnesa vole Tajland

Na Tajlandu, ljubitelji fitnesa dobijaju mnogobrojne mogućnosti za postizanje svojih ciljeva u vežbanju dok uživaju u prizorima prekrasne tajlandske prirode. Vežbanje na otvorenom nudi brojne koristi, tako da možete uživati u ugodnom i korisnom vežbanju na mnogim lokacijama na Tajlandu. Ako volite da postižete svoje ciljeve na polju fitnesa čak i kada putujete, Tajland je odredište koje ćete voleti.

Nadam se da vam je ovaj članak bio koristan. Hvala što ste svratili na moj vebsajt.

Ako imate dodatnih komentara ili pitanja, slobodno ih ostavite u polju za komentare ispod. Rado ću odgovoriti!

I molim vas, obavezno preuzmite POKLON – nalazi se ispod – koji sam napravila za vas s’ puno ljubavi!

Preuzmite POKLON za Vas: besplatnu e-knjigu

Otkrijte čuda Tajlanda u besplatnoj e-knjigi

10 fascinantnih mesta Tajlanda

Uronite u virtualno putovanje kroz bogatu tapiseriju ove očaravajuće zemlje, dok otkrivamo legendarne znamenitosti i skrivene dragulje. Prepuna živopisnih opisa i insajderskih uvida, ova e-knjiga vaš je ultimativni vodič za istraživanje raznolikih i zadivljujućih destinacija koje Tajland čine destinacijom koju morate posetiti. Preuzmite sada ovaj poklon za vas, e-knjigu čiji sadržaj će nadahnuti vašu sledeću avanturu u Zemlji osmeha.

Vaše tajlandsko putovanje počinje ovde!

Privlačna naslovna slika za besplatnu e-knjigu '10 fascinantnih mesta Tajlanda' koja sadrži kolaž živopisnih i zadivljujućih prizora kultnih destinacija. Vizualni tizer nudi uvid u raznolike pejzaže, kulturne znamenitosti i uzbudljive atrakcije koje pokriva ova e-knjiga, mameći čitaoce da krenu na virtualno putovanje kroz fascinantna mesta Tajlanda.

Poruka vašeg domaćina

Kreatorka platforme 'Putovanje na Tajland'. Marina sa sajta 'Putovanje na Tajland' vizionar je iza ove sveobuhvatne veb stranice koja nudi besplatne savete za besprekorno planiranje putovanja na Tajland plus bezbedno rezerviranje smeštaja, aktivnosti i posete kulturnih znamenitosti Tajlanda. 'Putovanje na Tajland' je kompas za obogaćujuće iskustvo putovanja u Zemlju osmeha i svačiji izvor za stručno vođstvo i preporuke insajdera.

Dobro došli!

Zdravo! Ja sam Marina - vaš domaćin na sajtu "Putovanje na Tajland". Hvala vam što ste posetili ovu platformu za putovanja koju sam kreirala s' puno ljubavi i u želji da pomognem svim ljubiteljima putovanja poput vas, da posete, pa čak možda poput mene, provedu zime u čarobnoj kraljevini Tajland. Dobrodošli. Uživajte u planiranju i rezervaciji vašeg putovanja. Srećan put!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Related Post

Verified by MonsterInsights